Vandaag: dinsdag 25 juni 2024, Week 26
Vaderdag 2021

De titel zegt het al. Dit is een feestdag speciaal voor vaders. Heb jij al een aantal ideeën hoe jij je vader tijdens deze dag gaat verwennen? Wij geven je een aantal tips hoe jij je vader een leuke dag kan bezorgen tijdens deze tijd waar nog steeds niet alles mogelijk is.

Hoe is Vaderdag ontstaan?

Vaderdag, iedereen kent het wel maar hoe is het eigenlijk ontstaan? Veel mensen zeggen dat Vaderdag in 1909 geïntroduceerd werd door Sonora Smart Dodd, uit Washington. Ze kwam op dit idee omdat ze haar vader wilde eren. Haar vader was een veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog. Toen Sonora’s moeder tijdens haar zwangerschap op het kraambed lag van haar zesde kindje overleed ze. Toen Sorona ouder was geworden, wilde ze de kracht en het doorzettingsvermogen van haar vader onder de aandacht brengen. Zij was dan ook zeer geïnspireerd door Anna Jarvis, ze vond het verhaal van Moederdag dan ook zo mooi dat ze dacht waarom organiseren we geen Vaderdag? Hetzelfde concept als Anna Jarvis bedacht had alleen dan voor vaders.

Vaderdag 2021

Het duurt nog even voordat het weer Vaderdag is, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Waarom zou je wachten tot het 20 juni is om op de dag zelf nog een cadeautje te halen of een idee te bedenken om je vader helemaal in de watten te leggen. Begin daarom op tijd want je hebt jezelf er mee als je het vergeet of te laat bent.

Vaderdag cadeau

Wij zien je stressen, wat moet ik mijn vader nu weer geven? Hij heeft alles toch al? Veel mensen denken dit als ze de feestdag Vaderdag weer horen. Het is ook niet altijd om een product te geven. Je kan het dit jaar dan ook op verschillende manieren aanpakken. Je kan natuurlijk een leuk schort kopen voor de zomer zodat jullie weer samen met je vader kunnen barbecueën, maar je kan ook een tafeltje reserveren op het terras bij het favoriete restaurant van je vader. Het enige waar we dan met z’n allen op moeten hopen is dat het lekker weer wordt, maar wij hebben daar alle vertrouwen in.

Vaderdag cadeau knutselen

Er blijven natuurlijk ook creatieve mensen die liever iets gaan knutselen samen met hun kinderen. Ook daar hebben wij een tip voor. Iedereen herkent het wel, het 2de kind van elke vader, hun auto. Wij hebben dan ook een super leuk cadeau voor vaders die veel van hun auto houden. Knutsel dan zijn eigen was set. Je kan dan samen met je kind het handvat versieren van een doorzichtige emmer, vervolgens kan je een leuke kleurplaat uitprinten en plakken op je nieuwe emmer. Het enige wat je dan nog mist een spons en een doek. Het hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn om een leuk cadeau te geven aan je vader. Als je nog wat goed te maken hebt bij je vader of als je extra punten wilt scoren kan je ook zelf een cadeaubon maken waar opstaat dat jij de eerste wasbeurt van de auto voor je vader gaat verzorgen.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.