Vandaag: maandag 15 april 2024, Week 16
Heb jij al goede voornemens

Wanneer we over het nieuwe jaar praten op nieuwjaarsdag kom je altijd langs je goede voornemens. Veel mensen vinden het dan ook lastig om goede voornemens te bedenken, daarom hebben wij een aantal goede voornemens op een rijtje gezet. Wellicht staat er een goede tussen die voor jou van toepassing is.

Milieuvriendelijker zijn

Het milieu gaat een steeds grotere rol spelen in ons leven. We zijn ons dan ook allemaal wel bewust van het milieu en zeker van het gevaar van plastic, plastic soep is een behoorlijk bekende term die je ook vaak voorbij hoort komen op het nieuws. Dat heeft dan ook alles te maken met al het afval wat mensen tegenwoordig op straat gooien. Daarom heeft de overheid ook de maatregelen getroffen dat je niet meer een gratis tas kan krijgen in de winkels. Daar moet je nu voor betalen. Het kan dan ook een goede voornemen zijn om goed te letten op al je afval en wanneer nodig dit netjes weg te gooien in de prullenbak waar het hoort. We zorgen er dan samen voor dat de natuur weer schoon wordt, maar je krijgt er ook zelf een goed gevoel van.

Minder stress van je werk

Een grote factor wanneer het gaat om stress is je werk. Er zijn namelijk heel erg veel Nederlanders die last hebben van stress. Dat kan dan ook komen door het soort werk wat ze doen, maar ook zeker door de thuissituatie. Wij zijn dan ook van mening dat bij heel erg veel mensen minder stress op het lijstje staan. Maar hoe doe je dat precies? Er zijn verschillende manieren waardoor je kan zorgen dat je minder stress krijgt. Veel mensen kiezen ervoor om te gaan sporten. Wanneer je gaat sporten zet je namelijk even je hoofd op nul waardoor je heerlijk kan ontspannen. Gaan we samen werken aan minder stress?

⭐️ Tip: Bekijk ook eens ons complete en officiële inhaakkalender voor de beste social media inhakers.

Begin met meer water te drinken

Meer waterdrinken is voor heel erg veel mensen een echt must-have dat heeft dan ook alles te maken met het feit dat je per dag minimaal 1,5 liter water moet drinken. Dit lukt bij heel erg veel mensen niet. Wanneer dit niet lukt gaat je lichaam er op achteruit. Het is namelijk heel erg belangrijk dat je wel genoeg drinkt op een dag. Hele erg veel mensen schaffen dan ook speciaal een anderhalf liter fles aan die ze elke keer kunnen opnieuw kunnen vullen. Dan weten ze namelijk zeker dat ze lke dag 1,5 liter op drinken, maar ze dragen daardoor ook bij aan een beter milieu aangezien ze hergebruiken. Dat is toch een mooie win-win situatie.

Klaar staan voor andere mensen

We weten allemaal wel dat we in een hele moeilijke tijd leven. Het kan dan ook heel erg prettig zijn om meer aandacht te geven aan andere mensen. Denk bijvoorbeeld aan de ouderen die in deze tijd hele erg eenzaam zijn. Deze mensen hebben het dan ook extra zwaar. Helemaal in een lockdown aangezien er dan niemand op bezoek mag komen.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.