Vandaag: maandag 22 juli 2024, Week 30
wereld kusdag

Jaa, voor veel mensen zal het vandaag hun favoriete dag zijn. Het is vandaag namelijk de dag van de kus. Dus ben je verliefd, verloofd single of al jaren getrouwd? Vandaag is het je kans.

Zoenen is super gezond!

Zoenen is natuurlijk heel erg fijn, helemaal wanneer je zoent met iemand die veel voor je betekent, maar veel mensen weten helemaal niet dat het super gezond is. Er zijn namelijk heel erg veel tandartsen die zeggen dat het erg goed is voor je tanden. Dat komt omdat je tijdens het zoenen meer speeksel aanmaakt, en dat zorgt voor dat je tanden en tandvlees gezond blijven. Dat lijkt toch een goede reden om nog meer te zoenen met de liefde van je leven. Naast dat het erg goed is voor je tanden en je tandvlees zijn er nog meer redenen waarom zoenen gezond is. Het is namelijk ook zo dat je er gezonder van wordt. Het klinkt misschien heel erg vies dat je veel bacteriën uitwisselt bij het zoenen maar dat zorgt er vervolgens weer voor dat je dat je immuunsysteem een stuk sterker wordt. bacteriën zorgen er namelijk voor dat je tegen veel meer ziektes beschermt bent.

Hoe belangrijk is een goede kus?

Veel mensen denken dat een goede kus erg belangrijk is, maar is dat ook zo? uit onderzoek blijk dat 82% van de vrouwen afhaakt wanneer de eerste kus slecht was. 7 van de 10 Nederlanders vindt zoenen namelijk erg belangrijk, maar zoent niet openbaar. Dat is toch iets waar we niet zo snel aan denken. Het is dus echt belangrijk dat je eerste kus goed is je moet er natuurlijk wel een goed gevoel bij hebben en jezelf niet te druk maken want dan gaat het sowieso fout. Je moet ontspannen blijven en een kus geven wanneer het voor het goede moment is. Niemand kan je namelijk afwijzen wanneer het voor jou niet goed voelt. Gevoel is eenmaal erg belangrijk en je moet alles  uit je hart op gevoel doen. Anders krijg je er uiteindelijk misschien wel spijt van en dat is erg zonde.

⭐️Tip: Bekijk ook eens ons complete en officiële inhaakkalender voor de beste social media inhakers.

Help, ik kan niet zoenen

Er zullen altijd mensen zijn die niet veel zelf vertrouwen hebben wanneer het aankomt op zoenen of een goede kus geven. Er zijn dan ook mensen die je hiermee kunnen helpen. Het klinkt misschien gek, maar er zijn echt mensen die zoenles geven. Je moet er eigenlijk toch helemaal niet aan denken. Toch blijkt vaak dat dit ook nog helpt. Mensen die een “cursus” hebben gevolgd krijgen veel meer zelf vertrouwen wanneer ze enige ervaring hebben met zoenen. Toch blijft de belangrijkste factor bij het zoenen het gevoel. Het gevoel zorgt er namelijk voor dat je beide een goede kus of zoen geven. Zoals we hierboven ook al zeiden is het heel erg gezond maar het gevoel wat er bij komt kijken is toch een hele belangrijke factor. Je wilt en moet er op terug kunnen kijken als een leuk moment die je samen kunt koesteren.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.