Vandaag: dinsdag 25 juni 2024, Week 26
jaarkalender 2023

Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Jaarkalender.nl is klaar voor 2024. Op onze website vind je alle belangrijke data voor het komende jaar. De weeknummers en schoolvakanties van 2024 bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook alle belangrijke feestdagen van het nieuwe jaar. En, hij wordt steeds uitgebreider, onze eigen inhaakkalender! Met heel veel leuke en bijzondere data. 

Dat het 1 januari 2024 Nieuwjaarsdag is, hoeven we je natuurlijk niet te vertellen. Maar wist je al dat het 7 januari 2024 de Internationale dag voor Rare Loopjes is? En 20 januari 2024 Internationale Fetish Dag? Je vindt deze dagen, en nog heel veel meer, in onze eigen Inhaakkalender. Ideaal als je bijvoorbeeld werkzaam bent als marketeer. Of als je op zoek bent naar een reden om een feestje te vieren ?. Dankzij onze Inhaakkalender zie je precies op welke dag en in welk weeknummer de desbetreffende inhaker valt. Ook weet je precies hoeveel dagen het nog duurt voordat Wereld Nutella Dag is. Of, ook niet geheel onbelangrijk, Drink Wijn Dag. Sla onze Inhaakkalender vooral op als favoriet, want de pagina wordt regelmatig aangevuld met nog veel meer interessante dagen. 

Weeknummer van 2024

Wil je weten welke week het is? Dan ga je natuurlijk naar onze pagina Weeknummers 2024. Hier zie je bovendien meteen op welke datum de desbetreffende week begint én eindigt. Als extra service hebben we een overzicht van de feestdagen met bijbehorende weeknummers toegevoegd. Onderaan de pagina kun je de weeknummers van 2024 downloaden in Excel en PDF. Handig als planning! 

Schoolvakanties van 2024

Een zeer populaire zoekopdracht op Jaarkalender.nl; de schoolvakanties van 2024! In een handige tabel zie je wanneer welke schoolvakantie begint voor de regio Noord, Midden of Zuid. Ook hier hebben we een kolom met ‘Dagen te gaan’ toegevoegd. Want wij tellen de dagen naar deze heerlijke vakanties maar al te graag af.  

Feestdagen van 2024

We zitten tijdens het schrijven van dit artikel nog middenin de feestdagen van 2022. Maar dat neemt niet weg dat we ook al uitkijken naar de feestdagen van het nieuwe jaar. In het overzicht van Jaarkalender.nl zie je alle officiële feestdagen en of je op deze dag (waarschijnlijk) vrij bent. In de tabel daaronder vind je feestdagen zoals het Suikerfeest, maar ook commerciële dagen zoals Valentijnsdag. Wil je meer lezen over een desbetreffende feestdag? Zoek deze dan op via de algemene pagina Feestdagen en klik snel door voor allerlei interessante achtergrondinformatie. 

Maak je eigen Jaarkalender voor 2024

Wist je al dat je via Jaarkalender.nl heel eenvoudig een eigen kalender kunt maken? Via de pagina jaarkalender zetten we een eigen pagina met unieke url voor jou klaar. Klik vervolgens op een datum om een item toe te voegen. Klaar? Print jouw eigen kalender dan uit of mail het ICS bestand naar iedereen waarmee je jouw jaarkalender wilt delen. Super handig, snel en helemaal gratis. Van Jaarkalender.nl voor jou ?.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.