Vandaag: dinsdag 25 juni 2024, Week 26
foto tickers concert

Tickets voor de populairste concerten die ieder jaar plaatsvinden

Woon je in je vrije tijd maar al te graag een aantal concerten bij? Dan is het de hoogste tijd om de concertagenda Nederland van dit jaar er bij te pakken en tickets te scoren. Je bent daardoor altijd op de hoogte van de leukste evenementen die plaats gaan vinden én je voorkomt dat de festivals helemaal uitverkocht zijn. In dit blog geven we je een paar leuke tips voor concerten die je minstens één keer in je leven bij moet hebben gewoond.

André Rieu op het Vrijthof

De drie grootste troeven van een concert van André Rieu op het Vrijthof? Het prachtige decor. De bekende liedjes waar je spontaan op mee gaat zingen. En de
waanzinnige locatie in het hart van de stad. Je kijkt hier vast en zeker je ogen uit, terwijl de wereldberoemde violist tijdens de festivals de hele zaal in de buitenlucht in de juiste sferen brengt.

Toppers in de Johan Cruijff Arena

In de hoofdstad van ons land vindt ieder jaar een populair concert van de Toppers plaats. René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit zingen ieder jaar weer de sterren van de hemel in de Johan Cruijff Arena. Goed om te weten, is dat het concert ieder jaar een speciaal thema heeft. Dus weet je die felbegeerde tickets te bemachtigen, bijvoorbeeld via een platform als GoTicketShop? Check dan ook meteen wat de dresscode van dit jaar gaat zijn.

Holland zingt Hazes

Sinds 2013 vindt jaarlijks Holland zingt Hazes plaats in de Ziggo Dome. De naam verklapt het eigenlijk al, de bekendste Nederlandse artiesten zingen mee op de
nummers van André Hazes. Bekende nummers als Uit M’n Bol, Voor Mij Geen Slingers Aan De Wand en De Vlieger passeren deze avond de revue.

Vrienden van Amstel

Een van de meest gezellige concerten van het jaar, is zonder twijfel de Vrienden van Amstel. Wist je dat de eerste editie al in 1998 plaatvond? Vandaag de dag is het een van de meest gewilde concerten om kaartjes voor te bemachtigen. In 2024 wordt de concertreeks maar liefst 14 dagen achter elkaar georganiseerd.

Groots met en zachte G

Feest in het zuiden van het land; dat is precies wat je kunt verwachten tijdens Groots met een zachte G. In het Philips Stadion in Eindhoven zet Guus Meeuwis een
waanzinnige show neer. Bekende nummers worden door zowel de Brabantse zanger als door gastartiesten gezongen.

Koop vandaag nog de tickets voor je favoriete concert van het jaar

Je weet nu net even wat beter welke concerten je zeker niet mag missen. Ben je er nog niet helemaal uit? Check de concertagenda Nederland om toch iets anders leuks te vinden. Daarna ben je helemaal klaar om je klaar te maken en tickets te kopen!

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.