Vandaag: zondag 19 mei 2024, Week 20
Jaarkalender maken

Eenvoudig, snel en helemaal gratis! Dat is de Jaarkalender die je voor jezelf kunt maken op onze website. Handig voor scholen, verenigingen en bijvoorbeeld vriendengroepen. Maar ook een absolute aanrader voor bedrijven. Wat een eigen Jaarkalender helemaal interessant maakt, is dat mensen zich op jouw kalender kunnen abonneren. Alle data die jij toevoegt, verschijnt vervolgens automatisch in de digitale agenda van jouw abonnees.

Klinkt leuk! Een GRATIS eigen Jaarkalender. Maar er zit vast een addertje onder het gras… Toch? Nou, niet dus. Het maken van een eigen Jaarkalender is en blijft helemaal gratis. Je hoeft niet in te loggen of verplicht gegevens achter te laten. Wat wij hopen, is dat heel veel mensen onze tool gebruiken. Dan zien zoekmachines ons nog meer als een autoriteit. Hierdoor stijgen onze advertentiekosten en kunnen wij onze website blijven uitbreiden en verbeteren. We tonen overigens geen advertenties bij de eigen Jaarkalenders. Hier hebben jouw abonnees dan ook geen ‘last’ van. Tot zover de saaie uitleg ?.

Hoe maak je een eigen Jaarkalender?

We schreven het al eerder. Het maken van een eigen Jaarkalender is eenvoudig en kan heel snel. Hoe het precies werkt:   

Voor wie is een eigen Jaarkalender interessant?

We kunnen beter vragen: voor wie niet… Laten we beginnen met scholen. Hoe handig is het dat jullie nu een eigen Jaarkalender hebben met alle studiedagen, schoolreisjes en dagen waarop er oud papier wordt gehaald. Maar ook het kerstdiner, een spontane activiteit of een oproep voor lege schoenendozen om te knutselen kunnen binnen no time worden toegevoegd. Ouders die zich op de Jaarkalender abonneren, krijgen al deze informatie dus automatisch in hun digitale agenda. Je zou het bijna verplicht willen maken :P.

Jaarkalender voor verenigingen, vriendengroepen en bedrijven

Ook voor verenigingen is een eigen Jaarkalender een uitkomst! Voeg wedstrijden, het trainingsweekend en de jaarlijkse open dag toe. En wat te denken van vriendengroepen. In jullie eigen Jaarkalender staan alle belangrijke verjaardagen (nooit meer vergeten dus!), jullie gezamenlijke weekend weg en bijvoorbeeld geplande etentjes. Deze data kan je ook toevoegen als je een eigen Jaarkalender voor een bedrijf maakt. Verjaardagen, het personeelsfeest, Gerda 25 jaar in dienst… Maar denk ook eens aan het toevoegen van data zoals de jaarlijkse Dag van de Directeur, Blue Monday en Nationale Offline dag… Super leuk om -als marketingafdeling bijvoorbeeld- op in te spelen. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan eens onze Inhaakkalender

Laat ons weten wat je van jouw Jaarkalender vindt

Hopelijk hebben we je zo van een hoop goede ideeën voorzien en ga je meteen aan de slag met jouw eigen Jaarkalender! Heb je tips? Laat het ons vooral weten: hanneke@jaarkalender.nl

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.