Vandaag: dinsdag 25 juni 2024, Week 26
Jaarkalender 2024

De maand januari is weer begonnen. Deze maand staat voor veel mensen in het teken van een nieuw begin of een frisse start. Een kalender kan jou enorm helpen in het organiseren en implementeren van alle goede voornemens die jij dit jaar wilt maken. Of het nu gaat om het starten van nieuwe hobby’s, het behalen van fitnessdoelen of het maken van persoonlijke ontwikkeling, een handige jaarkalender zorgt dat jij gedurende het avontuur gemotiveerd, gestructureerd en georganiseerd blijft.

De structuur van een kalender

Het is geen verrassing dat een kalender een geweldige manier is om jouw leven en routine te organiseren. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een kalender voor professioneel gebied, voor het hele gezin of voor jou en jouw partner, bij ons hebben we iets passends voor iedereen. Doordat je een visueel overzicht hebt van een week, maand of dag, kom jij niet meer voor verrassingen te staan en weet je altijd wat er de komende tijd gaat gebeuren. Het helpt je om realistische plannen te maken en te reflecteren op wanneer je iets te veel op jouw bordje hebt genomen. Ondanks dat jij zelf ervoor zorgt dat jij al jouw doelen in de maand behaalt, zorgt een gepersonaliseerde kalender voor houvast tijdens dit traject.

Een handige tool om jouw voortgangen te visualiseren

We kennen allemaal wel het bekende fenomeen rondom goede voornemens. In januari zijn we er goed mee bezig, in februari houden we ze nog redelijk goed vast en zodra de maanden verder gaan lijkt de discipline vaak af te zwakken. Dit heeft vaak te maken met het feit dat het lastig is om een doel van een jaar tussendoor bij te blijven houden. Met behulp van onze handige op maat gemaakte kalenders kan jij tussentijds jouw mijlpalen markeren of tussentijds doelen stellen. Wil jij bijvoorbeeld graag beter worden in hardlopen? In plaats van dat je jezelf verplicht dat je iedere week 3 keer moet gaan hardlopen, kan je in de kalender als doel aangeven dat je aan het eind van de maand een 1 kilometer meer kan rennen dan voorheen of je dezelfde aantal kilometers sneller kan afleggen dan aan het begin van de maand. Deze tussentijdse doelen zorgen dat jij gefocust blijft, dat je er plezier in blijft houden en dat je niet het gevoel hebt dat je jezelf teleurstelt wanneer je een week niet de tijd hebt om 3 keer te hardlopen.

Samen sta je sterk

Het leuke van onze kalenders is dat je ze kan personaliseren voor jezelf of voor anderen. Heb jij samen met jouw partner, familie of beste vriend een doel gemaakt wat jullie dit jaar samen willen bereiken? Overweeg dan om een gezamenlijke agenda te maken waar je elkaar verantwoordelijk houdt voor de voortgang. Door deze doelen samen te delen hou je elkaar gemotiveerd en gefocust. Zet bijvoorbeeld jullie wekelijkse gezamenlijke sportles in de agenda, zet maandelijkse doelen vast en geef vervolgens wekelijks aan wat je hebt gedaan om dit maandelijks doel te bereiken. Het zorgt ook voor een groter verantwoordelijkheidsgevoel om de ander niet in de steek te laten. Een slap smoesje over waarom je niet de sportles hebt kunnen bijwonen kan je tegen jezelf soms nog wel zeggen, maar voelt vaak te beschamend om te zeggen tegen een ander.

Het voordeel van een online kalender

Tegenwoordig is alles digitaal. Ondanks dat het soms fijn kan zijn om een agenda op papier te hebben, zijn de meeste mensen toe aan een handige digitale kalender. Het voordeel van onze handige gepersonaliseerde online kalender is dat je hem overal en altijd bij je hebt. Zit jij in een meeting en wil je snel weten wat de exacte data zijn van de aankomende voorjaarsvakantie of ben jij tijdens een citytrip plannen aan het maken voor wat jullie op Koningsdag gaan doen? Met behulp van een online kalender kan je jouw plannen en afspraken altijd inzien en altijd up-to-date houden.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.