Vandaag: dinsdag 25 juni 2024, Week 26
lego aanbiedingen

Unieke kansen op LEGO dag

Het wachten op de perfecte LEGO aanbieding is voor veel bouwers en verzamelaars een standaard bezigheid. Een van de beste kansen om te profiteren van geweldige deals is rondom LEGO Dag. Op deze speciale dag vieren we jaarlijks de dag waarop het is ontstaan. Ieder jaar geven webshops, winkels en LEGO zelf aantrekkelijke kortingen op deze dag. Het is een dag waarop zowel jong als oud hun passie voor LEGO kunnen vieren en met een mooie deal nieuwe sets aan hun collectie kunnen toevoegen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste sets, zeldzame collector’s items of gewoon naar extra bouwstenen, tijdens deze dag heb je de meeste kans op een mooie deal.

Tips voor de beste LEGO deals

Om optimaal te profiteren van LEGO aanbiedingen rondom LEGO Dag, is het slim om goed voorbereid te zijn. Schrijf je daarom in voor nieuwsbrieven van je favoriete speelgoedwinkels en LEGO-winkels. Zo weet je zeker dat je geen één aanbieding mist. Daarnaast kun je deze winkels ook nog op social media volgen. En als je echt alles uit de kast wil halen kun je via speciale tools zelfs prijs alerts instellen. Als je dit doet, mis je geen enkele deal. Tot slot is het nog slim om op de dag zelf vroeg online te zijn, aangezien de beste deals vaak snel uitverkocht zijn. En vergeet daar niet bij om ook de prijzen tussen verschillende sites te vergelijken, want soms is dit verschil erg groot.

Niet alleen korting, maar ook exclusiviteit

Naast kortingen, worden op LEGO dag ook exclusieve sets en limited edities worden uitgebracht. Deze sets zijn vaak alleen op deze dag of in een beperkte periode daarna beschikbaar, wat ze extra speciaal maakt voor verzamelaars. Dus als jij een exclusieve verzameling wilt hebben, is dit de dag waarop je kunt scoren.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.