Vandaag: maandag 22 juli 2024, Week 30
Halloween 2021

Aan het einde van deze maand is het weer zover, het is dan weer Halloween. De dag waarop we allemaal verkleed gaan en met je kinderen zoveel mogelijk langs de deuren gaat om snoep op te halen.

Halloween 2024

Zoals we hierboven ook al aangaven is aan het aan het einde van de maand weer zover. Maar wat is Halloween eigenlijk? Halloween 2024 is een verkleed feest dat altijd op 31 oktober wordt gevierd. Je hoeft je dus ook nooit af te vragen wanneer het volgend jaar Halloween is want het is altijd op 31 oktober. In Nederland kennen veel mensen het feest Halloween wel, maar in Amerika is het razend populair. Toch wordt het niet alleen in Amerika gevierd. Je ziet namelijk dat ook steeds meer mensen in Nederland en België het gaan vieren. Ga jij ook Halloween vieren op 31 oktober? Je hoeft je niet af te vragen of jij het ook kan vieren. Halloween wordt namelijk gevierd door kinderen, jongvolwassenen en volwassenen. Iedereen kan het dus vieren. 

Halloween kostuum

Afgelopen jaar konden we niet zo goed Halloween vieren door het corona-virus. Daarom moet je er dit jaar enger uit zien dan normaal. Wanneer je aan Halloween denkt, denk je aan een enge heks. Er lopen altijd heksen mee. En dat merk je ook in de winkels. Er zijn zoveel heksen jurkjes met een mooie puntmuts te vinden.

Halloween decoratie

Naast het verkleden hoort er natuurlijk ook decoratie bij. Het is namelijk niet zo leuk om je helemaal te verkleden terwijl je huis er nog normaal uit ziet. Het is dan ook wel leuk om je huis om te toveren naar een echt Halloween huis vol met spoken natuurlijk. Wanneer je aan Halloween denkt denk je niet alleen heksen, maar ook aan pompoenen. Het is dan toch ook heel erg leuk om tijdens Halloween je huis helemaal vol te hangen met pompoenen slingers? Naast het ophangen van pompoenen slingers is het ook heel erg leuk om pompoenen in je huis te verwerken en bladeren. Het is namelijk wel herfst. Het is eigenlijk heel eenvoudig om deze slingers te maken. Je slaat een bolletje oranje wol een paar keer rond om je vingers totdat je echt een bolletje hebt. De laatste slag die je overdwars. Daarna haal je een ragertje door het bolletje en knoop je het vast aan de slinger. Op deze manier kan je heel erg eenvoudig een leuke slinger maken die ook nog eens in de Halloween stijl is. Daar wordt je dan toch ook helemaal blij van. Wat is Halloween nou zonder een pompoenen slinger, precies eigenlijk helemaal niks. Je kan er dan ook nog voor kiezen om andere kleuren in de pompoenen te verwerken, denk bijvoorbeeld aan groen en bruin voor het steeltje van een pompoen. Daarnaast is het ook leuk om nep spinnenwebben op te hangen in en rond je huis. Spinnenwebben horen namelijk ook heel erg bij Halloween. Wanneer je dit allemaal gedaan hebt kan je Halloween bijna niet meer stuk.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.