Vandaag: maandag 15 april 2024, Week 16
Tips om kerst corona proof te vieren

Hoe de kerstdagen er dit jaar uitgaan zien door corona weten we nog niet, maar wel is het belangrijk dat we ons aan de maatregelen houden. Wij snappen dan ook dat het heel erg moeilijk kan zijn om je tijdens de feestdagen aan de maatregelen te houden, daarom hebben wij een aantal tips hoe jij toch corona proof kerst kan vieren.

Vier Kerst zoals jij wil

Ook dit jaar heeft het coronavirus waarschijnlijk weer heel erg veel invloed op onze Kerst, we zijn het inmiddels niet anders meer gewend. Dit jaar is dan ook de kans om Kerst helemaal te vieren zoals jij graag wil. Het kan natuurlijk dat je jouw familie ene keer bij jullie thuis uitnodigt, maar je kan er ook voor kiezen om dit jaar Kerst helemaal alleen te vieren, maar natuurlijk wel samen met je gezin. Wij zien dan ook heel erg veel mensen opgelucht ademhalen. Een Kerst zonder al die familieverplichtingen is toch heerlijk?

Activiteiten voor in de Kerstvakantie

Wij zien de ouders allemaal alweer stressen. Wanneer je aan Kerst denkt, denk je natuurlijk ook aan de Kerstvakantie die er weer aankomt, maar wat moet je dit jaar nou weer met je kinderen gaan doen tijdens deze vakantie? De meeste kinderen houden er namelijk niet van om stil te zitten tijdens de schoolvakanties. Het is vooral belangrijk nu het vakantie is om te genieten met je gezin. Zijn je kinderen toevallig gek op pannenkoeken want dan hebben wij een leuke activiteit die je kinderen sowieso geweldig gaan vinden. Pannenkoeken kunnen namelijk altijd. Als ontbijt, lunch of diner en het liefst met zoveel mogelijk stroop en suiker. Maar waar kun je die nou eigenlijk allemaal eten? Het is dan ook heel erg leuk om samen met je kinderen pannenkoeken te gaan bakken en daarna natuurlijk ze allemaal op te eten met zoveel mogelijk stroop en suiker. Smullen maar!

Maak een kerstwandeling met je gezin.

We zijn er inmiddels al bijna aan gewend om Kerst op afstand te vieren. Toch is het ook wel eens lekker om naar buiten te gaan in plaats van alleen maar binnen te zitten. Wat is er dan ook leuker dan een kerstwandeling maken, precies helemaal niks! Neem dan ook thermosflessen met Glühwein mee en maak er iets gezelligs van als je even rond een picknicktafel staat. Je kan er natuurlijk voor kiezen om dit samen met je vrienden en vriendinnen te doen, maar denk ook zeker aan je gezin. Het kan natuurlijk ook met beide! Het is toch heerlijk om samen met je dierbaren een heerlijke wandeling te maken in het bos met hopelijk een laagje sneeuw. Dat maakt natuurlijk de perfecte kerstsfeer. Het mooiste aan een kerstwandeling is dan misschien nog wel dat je ook nog eens gezond bezig bent want we weten allemaal wel dat lopen heel erg gezond is. Gezelligheid en gezond bezig zijn, dat kan niet anders dan een goede afsluiter zijn van het jaar.  Samen gezond het nieuwe jaar in!

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.