Vandaag: maandag 15 april 2024, Week 16
Voorjaarsvakantie 2022

We zijn nog maar net begonnen met het nieuwe jaar, maar we kijken natuurlijk allemaal al weer naar de eerste vakantie. Wij hebben dan ook al goed nieuws want dat duurt niet meer zo lang. Je leest hier alles over de voorjaarsvakantie van 2022.

Voorjaarsvakantie 2022 noord

Zoals we hierboven al aangaven gaan we alweer richting de eerste schoolvakantie van 2022. Alle kinderen kijken hier natuurlijk allemaal wel heel erg naar uit. We hopen dan ook allemaal dat Nederland rond die tijd weer een beetje open is zodat we weer ergens heen kunnen met de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan de theaters of een leuke dierentuin in Nederland. Maar wanneer is de voorjaarsvakantie 2022 in de regio noord precies? Regio noord heeft van 19 februari tot 27 februari. De mensen in regio noord hoeven dus nog maar een maandje te wachten.

Voorjaarsvakantie 2022 midden

We weten nu wanneer regio noord voorjaarsvakantie heeft, maar misschien woon jij wel in regio midden en wil jij ook graag weten wanneer het voorjaarsvakantie is. Geen stress, Jaarkalender.nl kan je dat dan ook precies vertellen. Regio midden heeft voorjaarsvakantie van 26 februari tot 6 maart. Een leuk feitje is dat regio midden en zuid tegelijkertijd voorjaarsvakantie hebben.

Voorjaarsvakantie 2022 zuid

Zoals we hierboven al aangaven hebben regio midden en zuid tegelijkertijd voorjaarsvakantie. Het komt er dus op neer dat ook regio zuid van 26 februari tot 6 maart voorjaarsvakantie heeft. Dat is natuurlijk mooi meegenomen wanneer je familie in regio midden of regio zuid woont. Dan kunnen de kinderen bijvoorbeeld mooi samen spelen, maar wat kan je eigenlijk allemaal doen in de voorjaarsvakantie tijdens de huidige situatie waar we ons op dit moment allemaal in bevinden? Het kan namelijk heel erg ingewikkeld zijn om iets leuks te bedenken wat je samen met je familie of kinderen kan doen tijdens de lockdown. Daarom hebben wij een aantal tips wat jij kan doen tijdens de voorjaarsvakantie wanneer de lockdown nog steeds geldt. Je leest het hieronder.

De mooiste autoroutes in Nederland

Vind je auto rijden nou heel erg leuk? We weten allemaal wel dat er heel erg veel mooie natuurgebieden in Nederland zijn, maar er zijn ook heel erg veel mooie, maar ook zeker leuke autoroutes in Nederland. Het rijden van een leuke route door Nederland is dan misschien wel de meest veilige manier om er even tussenuit te zijn, tijdens de lockdown. Dat komt omdat je namelijk met je gezin of vrienden in de auto blijft.

Duik de natuur in

Zoals we hierboven al aangaven zijn er heel erg veel mooie natuurgebieden. Nederland kent namelijk heel erg veel mooie en uitgestrekte natuurgebieden. Een mooi natuurgebied is dan ook een mooie, maar ook zeker een gezonde manier om even buiten de deur te zijn. Daarnaast vinden heel erg veel kinderen het ook heel erg leuk om in een bos te lopen. Je maakt er namelijk altijd wel wat mee en vergeet ook niet dat het heel erg gezond is. Je kan in een natuurgebied namelijk helemaal tot rust komen. Zet alles even uit je hoofd en geniet in de prachtige natuur van Nederland.

Wil je dit resultaat opslaan?

Als je dit resultaat opslaat, kun je het later terugvinden in je account.